Pasta:
Keitä paketin ohjeen mukaisesti al denteksi ja huuhtele kuumalla vedellä.
Tomaattikastike:
Kuumenna oliiviöljy kattilassa. Lisää sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki ja lisää tomaattipure. Kaada kattilaan tomaattimurska ja anna kiehua 10 min. Lisää kattilaan Kala- tai kirjolohimuru ja anna hautua hiljalleen 15 min. Annostele pasta lautasille, kaada kuuma kala- tai kirjolohimurukastike pastan päälle. Viimeistele parmesan juustolastuilla.
Herneet:
Sulata herneet lävikössä lämpimässä vedessä ja valuta hyvin. Kuumenna kattilassa voi, kaada joukkoon herneet ja kuumenna. Mausta suolalla.
Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.