RESEPTI

Kirjolohimuru pasta

Resepti

10 ANNOSTA

1. Kirjolohimuru, kypsä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho
Lämpö
Kosteus
Aika

2. Ainekset

Kirjolohimuru800 g
Tuoretta pinaattipastaa900 g
Tomaattimurskaa 1 kg
Tomaattipure 30 g
Sipulia kuutioituna150 g
Valkosipulia murskattuna4 kynttä
Suolaa ja mustapippuria rouhittuna
Oliiviöljyä 1 dl
Parmesan juustolastuja
Pakasteherneitä 500 g
Meijerivoita 50 g

Pasta:

Keitä paketin ohjeen mukaisesti al denteksi ja huuhtele kuumalla vedellä.


Tomaattikastike:

Kuumenna oliiviöljy kattilassa. Lisää sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki ja lisää tomaattipure. Kaada kattilaan tomaattimurska ja anna kiehua 10 min. Lisää kattilaan Kala- tai kirjolohimuru ja anna hautua hiljalleen 15 min. Annostele pasta lautasille, kaada kuuma kala- tai kirjolohimurukastike pastan päälle. Viimeistele parmesan juustolastuilla.


Herneet:

Sulata herneet lävikössä lämpimässä vedessä ja valuta hyvin. Kuumenna kattilassa voi, kaada joukkoon herneet ja kuumenna. Mausta suolalla.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8251 Kirjolohimuru, kypsä 4,5 kg
Kypsä, pakaste.2 x 2,25kg = 4,5 kgKIRJOLOHI (Oncorhynchus mykiss, kasvatettu), perunakuitu, suola, rapsiöljy. 100 g kohti tuotetta käytetty 103 g kalaa.

Samankaltaisia reseptejä

liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.