RESEPTI

Lihapullat kermakastikkeessa, perunamuusia ja puolukoita

Laktoositon
Gluteeniton
Kuidun lähde

Resepti

10 ANNOSTA

1. Lihapulla

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika12 min.

2. Ainekset

Lihapullia1.6 kg
Valmista perunamuusia2 kg

Valmista ohjeen mukaan.


3. Kermakastike

Valmista ruskeakastiketta1.5 l
Kuohukermaa5 dl
Sinappia2 rkl
Laakerinlehti2 kpl
Maustepippuria kokonaisina5 kpl

Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maut irtoavat.


Halutessasi voit kokeilla maustaa maustepippurin ja laakerilehtien sijaan viher- ja rosepippurilla.


4. Sokeroidut puolukat

Pakastepuolukoita300 g
Hienoa sokeria300 g

Sekoita sokeri jäisiin puolukoihin ja anna sulaa vuorokausi huoneenlämmössä.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote5501 Lihapulla 16 g
Kypsä, pakaste.n. 375 kpl. x 16 g = 6,0 kgNaudanliha 34 %, harmaaherne 23 %, peruna, KANANMUNA, sipuli, vesi, perunakuitu ja -jauho, mineraalisuola (suola, kaliumkloridi), mausteet (musta- ja maustepippuri, paprika, korianteri, kurkuma, sarviapila, juustokumina, fenkoli, inkivääri, cayenne), stabilointiaine (E450), väri (E150c), rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.