RESEPTI

Lihapullat kermakastikkeessa, perunamuusia ja puolukoita

Laktoositon
Gluteeniton
Kuidun lähde

Resepti

10 ANNOSTA

1. Lihapulla

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika12 min.

2. Ainekset

Lihapullia1.6 kg
Valmista perunamuusia2 kg

Valmista ohjeen mukaan.


3. Kermakastike

Valmista ruskeakastiketta1.5 l
Kuohukermaa5 dl
Sinappia2 rkl
Laakerinlehti2 kpl
Maustepippuria kokonaisina5 kpl

Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maut irtoavat.


Halutessasi voit kokeilla maustaa maustepippurin ja laakerilehtien sijaan viher- ja rosepippurilla.


4. Sokeroidut puolukat

Pakastepuolukoita300 g
Hienoa sokeria300 g

Sekoita sokeri jäisiin puolukoihin ja anna sulaa vuorokausi huoneenlämmössä.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote5501 Lihapulla 16 g
Kypsä, pakaste.n. 375 kpl. x 16 g = 6,0 kgNaudanliha 34 %, harmaaherne 23 %, peruna, KANANMUNA, sipuli, vesi, perunakuitu ja -jauho, mineraalisuola (suola, kaliumkloridi), mausteet (musta- ja maustepippuri, paprika, korianteri, kurkuma, sarviapila, juustokumina, fenkoli, inkivääri, cayenne), stabilointiaine (E450), väri (E150c), rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Täydellinen valinta kaikille lihapullien ystäville

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.