Valmista ohjeen mukaan.
Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maut irtoavat.
Halutessasi voit kokeilla maustaa maustepippurin ja laakerilehtien sijaan viher- ja rosepippurilla.
Sekoita sokeri jäisiin puolukoihin ja anna sulaa vuorokausi huoneenlämmössä.
Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.