RESEPTI

Lihapullat kermakastikkeessa, perunamuusia ja puolukoita

Laktoositon
Gluteeniton
Kuidun lähde

Resepti

10 ANNOSTA

1. Lihapulla

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika12 min.

2. Ainekset

Lihapullia1.6 kg
Valmista perunamuusia2 kg

Valmista ohjeen mukaan.


3. Kermakastike

Valmista ruskeakastiketta1.5 l
Kuohukermaa5 dl
Sinappia2 rkl
Laakerinlehti2 kpl
Maustepippuria kokonaisina5 kpl

Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maut irtoavat.


Halutessasi voit kokeilla maustaa maustepippurin ja laakerilehtien sijaan viher- ja rosepippurilla.


4. Sokeroidut puolukat

Pakastepuolukoita300 g
Hienoa sokeria300 g

Sekoita sokeri jäisiin puolukoihin ja anna sulaa vuorokausi huoneenlämmössä.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote5501 Lihapulla 16 g
Kypsä, pakaste.n. 375 kpl. x 16 g = 6,0 kgNaudanliha 34 %, harmaaherne 23 %, peruna, KANANMUNA, sipuli, vesi, perunakuitu ja -jauho, mineraalisuola (suola, kaliumkloridi), mausteet (musta- ja maustepippuri, paprika, korianteri, kurkuma, sarviapila, juustokumina, fenkoli, inkivääri, cayenne), stabilointiaine (E450), väri (E150c), rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Itämeripäivä 28.8.2025

Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.