Leikkaa kuorittu sipuli leikattuna poikkisuunnassa paksuiksi viipaleiksi.
Sokeroi sipuliviipaleet kevyesti ja ruskista ne paistinpannulla voissa molemmin puolin kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Mausta suolalla.
Grillaa sulatetut pekoniset jauhelihapihvit kuumiksi ja aseta cheddar viipaleet pinnalle sulamaan.
Kuumenna Briossisämpylät ja kokoa burgerit salaatin, tomaatin, sipulin ja chilimajoneesin kanssa.
VINKKI:
Kokeile myös marinoitua punasipulia burgeriin, alla ohje!
Mittaa aineet kattilaan ja kiehauta n. 5 min, jäähdytä jääkaapissa.
Viipaloi kuorittu punasipuli (n. 300 g) astiaan ja kaada jäähtynyt liemi päälle.
Anna tekeytyä kylmässä 1 vrk ennen tarjoilua.
Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.