RESEPTI

Pekoninen jauhelihapihvi -burger, paistettua sipulia ja chilimajoneesia

Resepti

10 ANNOSTA

1. Pekoninen jauhelihapihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika24 min

2. Paistettu sipuli

Sipuliviipaleita10 kpl
Sokeria
Suolaa
Voita

Leikkaa kuorittu sipuli leikattuna poikkisuunnassa paksuiksi viipaleiksi.


Sokeroi sipuliviipaleet kevyesti ja ruskista ne paistinpannulla voissa molemmin puolin kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Mausta suolalla.


Grillaa sulatetut pekoniset jauhelihapihvit kuumiksi ja aseta cheddar viipaleet pinnalle sulamaan.


Kuumenna Briossisämpylät ja kokoa burgerit salaatin, tomaatin, sipulin ja chilimajoneesin kanssa.


 


VINKKI:


Kokeile myös marinoitua punasipulia burgeriin, alla ohje!


3. Marinointiliemi punasipulille

Väkiviinaetikkaa1 dl
Sokeria2 dl
Vettä3 dl
Suolaa1 tl
Sinapinsiemeniä1 rkl

Mittaa aineet kattilaan ja kiehauta n. 5 min,  jäähdytä jääkaapissa.


Viipaloi kuorittu punasipuli (n. 300 g) astiaan ja kaada jäähtynyt liemi päälle.


Anna tekeytyä kylmässä 1 vrk ennen tarjoilua.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8072 Pekoninen jauhelihapihvi 140 g
Kypsä, pakaste.n. 40 kpl x n. 140 g = 5,6 kgNaudanliha 57 %, sipuli, pekoni 13 %, (sianliha, vesi, suola, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaine (E250), savuaromi), KANANMUNA, korppujauho (VEHNÄJAUHO, suola), Dijon SINAPPI (vesi, SINAPINSIEMEN, etikka, suola, hapettumisenestoaine (E224), happamuudensäätöaine (E330), mausteet), rapsiöljy, laktoositon VOI (KERMA, suola), suola, väri (E150a), mauste- ja mustapippuri. Lihapitoisuus 70 %.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.