Puolita tomaatit ja laita uunipellille. Mausta suolalla ja pippurilla. Paahda 180 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.
Sekoita kermaviili, crèmè fraîche, hienonnettu mustavalkosipuli ja suola keskenään. Anna maustua kylmässä hetken aikaa.
Laita paloiteltu kukkakaali kutteriin ja aja pulsella muutaman kerran niin, että kukkakaali jää rouheaksi muruksi. Kuumenna kattilassa kasvisliemi ja voi. Lisää kukkakaalimuru kattilaan ja kypsennä parin minuutin ajan. Mausta sitruunamehulla ja suolalla. Lisää lopuksi juuri ennen tarjoilua nypitty lehtipersilja ja paahdetut tomaatit.
Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.