RESEPTI

Kanapyöryköitä Laksa

Resepti

10 ANNOSTA

1. Kanapyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus0 %
Aika12 min

2. Lagerblad tuote

Kanapyöryköitä 1.3 kg

3. Laksaliemi

Vettä1 l
Kookoskerma5 dl
Kanaliemi100 g
Curry pure50 g
Inkivääri pure15 g
Savuchili pure10 g
Limelehtiä3 kpl
Limemehu1 kpl

Laita liemiainekset kattilaan ja kiehauta.


 


4. Lisäkkeet

Keitettyä nuudelia500 g
Siivutettua porkkanaa300 g
Pakaste herneitä300 g
Leikattua kevätsipulia100 g
Tuoretta korianteria50 g
Tuoretta punaista chiliä1 kpl

Laita nuudelit, porkkanat, herneet ja kuumat kanapyörykät lautaselle. Kaada kuuma liemi päälle. Tarjoile kevätsipulin, korianterin ja chilin kera.


 


 


 


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote5201 Kanapyörykkä 16 g
Kypsä, pakaste.n. 375 kpl x 16 g = 6,0 kgKananliha 64 % , peruna, KANANMUNA, vesi, sipuli, perunakuitu, suola, stabilointiaine (E450), musta- ja maustepippuri, rapsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.