Kiehauta liemi niin että sokeri sulaa, jäähdytä jääkaapissa. Lisää kurkkuviipaleet liemeen ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli.
Sekoita kulhossa aineet keskenään, mausta suolalla ja pippurilla. Anna tekeytyä hetki.
Vinkki:
Lisäämällä kurkkuliemeen sipulikuutioita, sinapinsiementä ja ohutta porkkanaviipaletta saat kalapöytään muikuista loihdittua marinoimalla lasimestarin muikkuja.
Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.