Kiehauta liemi niin että sokeri sulaa, jäähdytä jääkaapissa. Lisää kurkkuviipaleet liemeen ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli.
Sekoita kulhossa aineet keskenään, mausta suolalla ja pippurilla. Anna tekeytyä hetki.
Vinkki:
Lisäämällä kurkkuliemeen sipulikuutioita, sinapinsiementä ja ohutta porkkanaviipaletta saat kalapöytään muikuista loihdittua marinoimalla lasimestarin muikkuja.
Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.