* kolmion muotoon leikattuna.
Laita tilkka öljyä kattilan pohjalle, kuullota juureksia ja lisää sekaan tomaattipyree. Sekoita hetki ja lisää sokeri, mausteet, maustekurkku ja -liemi, kapris liemineen sekä etikka. Kaada kattilaan kalaliemi ja anna juuresten kypsyä hetki ennen perunoiden lisäystä. Anna hautua hiljalleen kypsäksi. Mausta tarvittaessa suolalla. Kuumenna kirjolohipyörykät 170°C uunissa ja tarjoile erikseen keiton kanssa.
Tarjoile smetanan, hienonnetun tillin ja voissa paistetun saaristolaisleivän kanssa.
Itämeripäivä tarjoaa meille tilaisuuden pysähtyä arvostamaan kotimeremme ainutlaatuista kauneutta ja elämää sen syvyyksissä. Lagerblad Foods on ylpeä John Nurmisen Säätiön yrityskummi, ja haluamme kannustaa myös asiakkaitamme tekemään kestäviä valintoja. Kotimaisesta särjestä valmistettu särkipihvi on herkullinen ja vastuullinen tapa osallistua Itämeren hyvinvoinnin edistämiseen.