RESEPTI

Perinteinen pannupihvi ja paistinperunat

Laktoositon

Resepti

10 ANNOSTA

1. Pannupihvi

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika22 min

2. Lagerblad tuote

Pannupihvi

3. Karamellisoitu sipuli

Sipulia viipaloituna2 kg
Suolaa25 g
Hienosokeria30 g
Mustapippuria2 g
Meijerivoita 150 g
Öljyä tilkka voin joukkoon paistettaessa

Laita sipuliviipaleet pakkiin / astiaan. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Sekoita käsin huolellisesti ja anna maustua hetken aikaa. Kuumenna valurautapannu keskilämmölle, lisää voi ja tilkka öljyä. Kun voi on lopettanut kiehumisen ja alkanut ruskistua, lisää sipuliviipaleet. Anna ruskistua hiljalleen kauttaaltaan kauniin ruskeaksi.


4. Paistinperunat

Kypsää perunaa lohkottuna1.8 kg
Meijerivoita150 g
Öljyä tilkka voin joukkoon

Valmistetaan samaan tapaan paistamalla kuin sipulit.


Vinkki:

Kun valmistat paistinperunoita ripottele päälle korppujauhoja niin saat perunalohkoihin kauniin ja rapean paistopinnan.


Tarjoile puolukkahillon ja maustekurkku lohkojen kanssa.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8066 Pannupihvi 100 g
Kypsä, pakaste.n. 50 kpl x 100 g = 5,0 kgNaudanliha 66 %, peruna, KANANMUNA, vesi, sipuli, perunakuitu, suola, stabilointiaine (E450), rapsiöljy, musta- ja maustepippuri.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.