Laita sipuliviipaleet pakkiin / astiaan. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Sekoita käsin huolellisesti ja anna maustua hetken aikaa. Kuumenna valurautapannu keskilämmölle, lisää voi ja tilkka öljyä. Kun voi on lopettanut kiehumisen ja alkanut ruskistua, lisää sipuliviipaleet. Anna ruskistua hiljalleen kauttaaltaan kauniin ruskeaksi.
Valmistetaan samaan tapaan paistamalla kuin sipulit.
Vinkki:
Kun valmistat paistinperunoita ripottele päälle korppujauhoja niin saat perunalohkoihin kauniin ja rapean paistopinnan.
Tarjoile puolukkahillon ja maustekurkku lohkojen kanssa.
Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.