RESEPTI

Sinihomejuustoiset lihapyörykät paprikamajoneesin kanssa

Laktoositon

Resepti

10 ANNOSTA

1. Sinihomejuustoinen lihapyörykkä

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika16 min

2. Ainekset

Sinihomejuustoisia lihapyöryköitä1 kg
Valmista paprikamajoneesia500 g
Sinihomejuustomurua viimeistelyyn

Lämmitä pyörykät ohjeen mukaan. Mausta majoneesi tarvittaessa savupaprikalla. Ripottele pyöryköiden päälle sinihomejuustomurua.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote8032 Sinihomejuustoinen lihapyörykkä 30 g
Kypsä, pakaste.n. 200 kpl x 30 g = 6,0 kgNaudanliha 33 %, sianliha 33 %, ananas, laktoositon sinihomejuusto 11 % [pastöroitu MAITO, suola, hapate, mikrobiologinen juoksute, happamuudensäätöaine (E509), lipaasientsyymi, sinihomeviljelmä], KANANMUNA, korppujauho (VEHNÄJAUHO, hiiva), ananasmehu, suola, musta- ja viherpippuri, rapsiöljy. Lihapitoisuus 66 %.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Täydellinen valinta kaikille lihapullien ystäville

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.