RESEPTI

Broilerimurekepihvi Kievin tapaan perinteisellä tarjoilulla

Laktoositon
Ei sisällä kananmunaa

Resepti

10 ANNOSTA

1. Broilerimurekepihvi Kievin tapaan

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus0 %
Aika20 min

2. Ainekset

Broilerimurekepihvi Kievin tapaan10 kpl
Valmista perunamuusia

3. Hernelisäke

Pakasteherneitä sulatettuna400 g
Herneenpalkoja200 g
Voita50 g
Valkosipulinkynsi hienonnettuna
Lehtipersiljaa rouhittuna
Suolaa maustamiseen

Kuumenna voi paistinpannulla. Lisää valkosipuli ja herneet ja kuumenna.


Viimeistele rouhitulla lehtipersiljalla ja mausta suolalla.


Tarjoile kuvan mukaisesti sitruunankuorella ja mehulla maustetulla majoneesilla.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote6812 Broilerimurekepihvi Kievin tapaan 140 g
Kypsä, pakaste.n. 40 kpl x 140 g = 5,6 kgBroilerinliha 56 %, maustevoi [18 %, laktoositon VOI (KERMA, suola), korppujauho (VEHNÄJAUHO, hiiva), persilja, valkosipuli, sitruunamehu [vesi, sitruunamehutiiviste, säilöntäaine (kaliumdisulfiitti/ E224)], vesi, korppujauho (VEHNÄJAUHO, hiiva), suola, rapsi- ja rypsiöljy.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Täydellinen valinta kaikille lihapullien ystäville

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.