RESEPTI

Chorizopulla-pyttipannu ja paprikamajoneesi

Resepti

10 ANNOSTA

1. Chorizopulla

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika17 min

2. Lagerblad tuote

Chorizopulla 55g1.1 kg

3. Pyttipannu

Bataatti kuorittuna ja kuutioituna800 g
Sipuli kuorittuna ja kuutioituna200 g
Ruusukaali halkaistuna400 g
Herkkusieniä halkaistuna300 g
Lehtikaalia suikaloituna80 g
Sokeria10 g
Öljyä
Suolaa ja mustapippuria maustamiseen

Pyörittele bataatti- ja sipulikuutiot öljyssä ja sokerissa. Lisää ruusukaali ja herkkusienet. Levitä bataatti ja sipuli uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda 200°C uunissa n. 20 minuuttia. Lisää joukkoon ruusukaalit ja sienet, paahda vielä n. 7 minuuttia. Lisää lehtikaali ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.


4. Paprikamajoneesi

Valmista majoneesia400 g
Paprika pureta40 g
Sitruunamehua10 g

Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna tekeytyä muutama tunti. Kuumenna chorizopullat uunissa ja nosta lämpimän pyttipannun päälle. Tarjoile paprikamajoneesin kanssa.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4004 Chorizopulla 55 g
Kypsä, pakaste.n. 109 kpl x 55 g = 6,0 kgSianliha 85 %, naudanliha 14 %, vesi, lihaproteiini (sika), suola, mausteet (cayenne- ja mustapippuri, paprika, korianteri, persilja, meirami, timjami), sipuli, tuore valkosipuli, stabilointiaine (E450), rapsiöljy. Lihapitoisuus 99 %.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Täydellinen valinta kaikille lihapullien ystäville

Vastataksemme naudanlihan saatavuusongelmiin ja kohoaviin hintoihin olemme tuoneet markkinoille modernin sika-nauta lihapullan, jossa korostuu laadukkaan suomalaisen sianlihan mehevyys ja maku.