RESEPTI

Chorizopulla-pyttipannu ja paprikamajoneesi

Resepti

10 ANNOSTA

1. Chorizopulla

Tuotteet lämmitetään suoraan pakkasesta. Lämmitysajat ovat ohjeellisia. Tarkista aina ajantasaiset päällysmerkinnät pakkauksen etiketistä.
Lämmitysohje
Puhallusteho50 %
Lämpö160°C
Kosteus10 %
Aika17 min

2. Lagerblad tuote

Chorizopulla 55g1.1 kg

3. Pyttipannu

Bataatti kuorittuna ja kuutioituna800 g
Sipuli kuorittuna ja kuutioituna200 g
Ruusukaali halkaistuna400 g
Herkkusieniä halkaistuna300 g
Lehtikaalia suikaloituna80 g
Sokeria10 g
Öljyä
Suolaa ja mustapippuria maustamiseen

Pyörittele bataatti- ja sipulikuutiot öljyssä ja sokerissa. Lisää ruusukaali ja herkkusienet. Levitä bataatti ja sipuli uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda 200°C uunissa n. 20 minuuttia. Lisää joukkoon ruusukaalit ja sienet, paahda vielä n. 7 minuuttia. Lisää lehtikaali ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.


4. Paprikamajoneesi

Valmista majoneesia400 g
Paprika pureta40 g
Sitruunamehua10 g

Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna tekeytyä muutama tunti. Kuumenna chorizopullat uunissa ja nosta lämpimän pyttipannun päälle. Tarjoile paprikamajoneesin kanssa.


Reseptissä käytetty Lagerblad tuote4004 Chorizopulla 55 g
Kypsä, pakaste.n. 109 kpl x 55 g = 6,0 kgSianliha 85 %, naudanliha 14 %, vesi, lihaproteiini (sika), suola, mausteet (cayenne- ja mustapippuri, paprika, korianteri, persilja, meirami, timjami), sipuli, tuore valkosipuli, stabilointiaine (E450), rapsiöljy. Lihapitoisuus 99 %.
Tarkista lihan alkuperämaa pakkauksesta.
liftUp img

Piirakka on kesän varmin valinta!

Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.