Pyörittele bataatti- ja sipulikuutiot öljyssä ja sokerissa. Lisää ruusukaali ja herkkusienet. Levitä bataatti ja sipuli uunipellille leivinpaperin päälle. Paahda 200°C uunissa n. 20 minuuttia. Lisää joukkoon ruusukaalit ja sienet, paahda vielä n. 7 minuuttia. Lisää lehtikaali ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja anna tekeytyä muutama tunti. Kuumenna chorizopullat uunissa ja nosta lämpimän pyttipannun päälle. Tarjoile paprikamajoneesin kanssa.
Kesä on juhlan, yhdessäolon ja hyvän ruoan aikaa, ja mikä olisikaan helpompi tapa kruunata tarjoilu kuin valmiit, reilulla täytteellä leivotut piirakat. Lagerblad Foodsin wanhanajan lihapiirakka, lohipiirakka ja kaalipiirakka sekä kätevät pyöreät lohi- ja lihapiiraat sopivat loistavasti niin brunssipöytään, juhlakattaukseen kuin tapahtumatarjoiluun. Täyteläiset maut, mehevä taikina ja helppo käyttö tekevät näistä piiraista kesän luottotarjottavat.