Kokkien tekemää ruokaa vuodesta 1998

Parasta laatua yli kahden vuosikymmenen kokemuksella

Lagerblad Foods on ollut synonyymi laadukkaalle ja suussa sulavalle ruoalle jo yli kahden vuosikymmenen ajan. Me uskomme, että hyvä ruoka on paljon enemmän kuin vain ateria. Se on kokemus, joka yhdistää ihmiset ja luo unohtumattomia muistoja. Tämän vuoksi olemme sitoutuneet tarjoamaan vain parasta, joka päivä.

Tervetuloa nauttimaan Lagerblad Foodsin tarjoamasta makumatkasta, jossa perinne kohtaa nykypäivän.

Simppelisti kesän paras hampurilainen!

Kesälistan myydyimpiä annoksia tulee jälleen olemaan klassinen hampurilainen. Tänä kesänä se tarjoillaan yksinkertaisesti, mutta makuun panostaen.

Herkullisia piirakoita kevään ja kesän juhliin!

Herkullisia piirakoita kevään ja kesän juhliin!

Pääsiäinen on kohta täällä ja se tarkoittaa herkullista ruokaa!

Mikä onkaan parempi tapa juhlistaa tätä vuodenajan merkkipaalua kuin syödä perinteisiä lammaslihapullia tai -pihvejä?

Syksyn satoa tuotekehityksessä ja messuilla

Syksyn avaa 4.9. vietettävä Suomalaisen ruoan päivä. Sen kunniaksi esittelemme uutuutemme Lihabullan, jonka kotimaisuusaste on peräti 98 %. Lihabulla on kehitetty erityisesti niille, jotka haluavat vähentää punaisen lihan käyttöä tarjonnassaan. Osa lihasta on Lihabullassa korvattu suomalaisella fermentoidulla härkäpavulla.

Täytetyt kasvispihvit - enemmän makua, rakennetta ja väriä

Kasvisten käyttöä edistetään syksyn herkullisissa juustotäytteisissä kasvispihviuutuuksissa. Punajuuri ja vuohenjuusto on täydellinen, klassinen yhdistelmä.

Onnistu reseptiikkamme avulla

Olemme vastuullinen toimija

Toiminnan avoimuus ja rehellisyys, aito tekemisen meininki sekä sidosryhmien kunnioittaminen ovat eettisen liiketoimintamallin perusta, joka takaa kuluttajien ja asiakkaiden luottamuksen.

liftUp img