Yritysvastuu - Lagerblad Foods

Yritysvastuu

Lagerblad foods on vastuullinen toimija

Rehellisyys, asiakkaiden kunnioittaminen ja laatuajattelu ovat Lagerblad Foods Oy:n yritysvastuun ja arvomaailman kulmakiviä

Lagerblad Foodsin korkealaatuiset tuotteet syntyvät aidoista raaka-aineista. Teemme rehellistä ruokaa, joka valmistetaan perinteisiä reseptejä noudattaen. Toimintaamme ohjaa rakkaus ruokaan, maku ja laatu sekä kotiruokamaisuus. Lagerblad-tuotteet jäähdytetään heti kypsennyksen jälkeen ja pakastetaan tuoreeltaan. Näin taataan tuotteiden tuoreus ja laatu aina ruokailijan lautaselle saakka. Modernit tuotanto-olosuhteet takaavat osaltaan tuotteiden ensiluokkaisen laadun. Tuotantolaitoksellamme on FSSC22000 -elintarviketurvallisuussertifikaatti ja kaikki Lagerblad-tuotteet valmistetaan Suomessa.

Kehitämme ravitsemuksellisesti oikein koostettua ruokaa ja tuotteidemme alkuperä on jäljitettävissä. Kaikki tuotteemme ovat turvallisia ja ne valmistetaan korkeimpien laatustandardien mukaisesti. Kiinnitämme erityistä huomiota tuotantoon toimimalla alan parhaiden käytäntöjen sekä lakien ja asetusten mukaisesti.

Ruoan valmistamisen lähtökohta Lagerbladissa perustuu ajatukselle, että ihminen on sitä mitä hän syö. Parhaan tuloksen takaamiseksi tarvitaan terveellistä, oikeista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Lihan alkuperä ja hankintaketjun läpinäkyvyys ovat Lagerbladin vastuullisen liiketoiminnan tärkeimpiä elementtejä. Lihat jauhetaan itse ja tuotteissa käytetään vain välttämättömiä lisäaineita. Tuotantoprosessissa huomioidaan raaka-aineiden ja valmiiden tuotteiden terveellisyys ja ravitsevuus.

"Toiminnan avoimuus ja rehellisyys, aito tekemisen meininki sekä sidosryhmien kunnioittaminen ovat eettisen liiketoimintamallin perusta, joka takaa kuluttajien ja asiakkaiden luottamuksen,” kertoo Lagerblad Foods Oy:n pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Wilhelm Rosenlew.

Lagerblad Foods Oy:n sielu ja arvomaailma on useiden asioiden summa. Se perustuu laatuajatteluun ja pitkäjänteisyyteen kaikessa tekemisessä. Annetut lupaukset lunastetaan korkean etiikan ja moraalin mukaisesti. Uskomme hyvän kiertoon, jossa avoin ja rehellinen toiminta palautuu ja vahvistaa koko toimintaketjua.

Rosenlew on kasvattanut luomukarjaa maatilallaan Paddais Limousin -nimellä vuodesta 1988 lähtien. Maatilalla on panostettu vahvasti ympäristöllisesti kestävään ja vastuulliseen tuotantoon. Samat hyvän ja eettisen liiketoiminnan perusteet ohjaavat myös Lagerblad Foodsin toimintaa. Puhtaiden raaka-aineiden kunnioittaminen, hankintaketjun läpinäkyvyys ja vastuullinen yrityskansalaisuus ovat yhtiön toiminnan kulmakiviä.

Vastuullisella toiminnalla Lagerblad Foods vahvistaa myös tulevaisuuden toimintaedellytyksiään. Kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti yhtiö pyrkii huomioimaan toimintansa taloudelliset, yhteiskunnalliset ja ympäristöön liittyvät näkökohdat.

Nopeiden voittojen maksimointi ei ole yhtiön liiketoiminnan lähtökohta. Liiketoiminnan tulee olla kannattavaa, mutta omistajien tahtotila ei ole pikavoittojen tavoittelu, vaan kestävä kasvu ja pitkäjänteinen toiminta. Määrätietoinen kestävän tuotantoketjun kehittäminen asiakkaiden hyväksi tuottaa parhaan tuloksen.

“Haluamme luoda arvoa asiakkaillemme laadukkailla pakastetuotteillamme. Käyttämällä pakasteruokiamme asiakkaat pystyvät säästämään ruokahävikissä, panostamaan enemmän kuluttajien ruokailukokemukseen siirtämällä resursseja keittiöstä ruokasaliin, sekä takaamaan tasaisen ja korkean laadun kaikissa paikoissa kaikkina aikoina. Lisäarvon luominen asiakkaille on kannattavan liiketoimintamme perusta,” Rosenlew korostaa.

Uskomme myös vahvasti, että suomalaisella elintarviketeollisuudella on laadukkaiden tuotteiden myötä voimakas vientipotentiaali. Puhdas ja hyvin valmistettu ruoka toimii erinomaisena käyntikorttina Suomelle.

Lagebladin omistajilla ja johdolla on yhteinen arvomaailma. Arvostamme ja tuemme toisiamme ja otamme vastuun sekä omasta työstä että kokonaisuudesta. Keskinäinen luottamus perustuu avoimeen tiedonkulkuun ja rehellisyyteen. Teemme yhteistyötä sidosryhmien kanssa koko ketjun kehittämiseksi ja toimimme ympäristö-ystävällisesti ja eettisesti huomioiden tuotteidemme turvallisuuden.

Suomi