Laatu

Kokkien tekemää laaturuokaa

Lagerblad Foodsin tarina alkoi vuonna 1998, kun kaksi keittiömestaria kantoi kauhansa samaan keittiöön. Siitä lähtien ruokaa on tehty ammattitaidolla ja ylpeydellä.

AIDOSTI AITO

Hyvä maku syntyy aidoista raaka-aineista. Teemme rehellistä ruokaa, joka valmistetaan perinteisiä reseptejä noudattaen. Käyttämämme raaka-aineet ovat jäljitettäviä ja aitoja aineksia, joita kotikeittiöissäkin käytetään. Peruna on perunaa, liha lihaa ja sipuli sipulia. Jauhamme lihat itse, sipulit toimitetaan meille kokonaisina. Tunnemme tuotteidemme sisällön kuin omat taskumme.

TUOREELTAAN PAKASTETTU

Lagerblad-tuotteet paistetaan teflon- tai valurautapannulla. Ne jäähdytetään nopeasti heti kypsennyksen jälkeen ja pakastetaan tuoreeltaan. Näin taataan tuotteiden tuoreus ja laatu aina ruokailijan lautaselle saakka.

VALVOTTUA TUOTANTOA

Modernit tuotanto-olosuhteet takaavat osaltaan tuotteiden ensiluokkaisen laadun. Tuotantolaitoksellemme on myönnetty helmikuussa 2015 FSSC 22000 -elintarviketurvallisuussertifikaatti.

SUOMESSA VALMISTETTU

Kaikki Lagerblad-tuotteet valmistetaan Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu-tunnus.

Klikkaa linkkejä ja lue lisää!

Itse tehtyä
Yritysvastuu
Aitoja raaka-aineita