Yritys - Lagerblad Foods

Yritys

Vanhassa vara parempi - klassinen keittiö

Lagerblad Foods on valmistanut aidosti aitoa ruokaa perinteisiä reseptejä vaalien jo miltei 20 vuotta

Lagerbladin tarina sai alkunsa vuonna 1998 Helsingin Tukkutorilla kahden keittiömestarin unelmasta. Perinteitä vaalien ja raaka-aineita kunnioittaen olemme valmistaneet jo yli 20 vuotta suussa sulavaa ruokaa hotellien ja ravintoloiden vaativiin tarpeisiin.

Aluksi oli vain kahden keittiömestarin unelma hyvästä ruoasta – kuluneina vuosina tuosta unelmasta on kasvanut monipuolinen ruokatalo. Tänä päivänä työllistämme jo noin 35 ammattilaista, jotka ovat tekemässä tuotteitamme ja palvelemassa asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme.

Pihvit, pyörykät ja piirakat sekä täyslihamakkarat eivät suotta nauti “vanhan hyvän ajan” laatustatuksesta, ne valmistetaan rakkaudella ja ajatuksella; aidoista raaka-aineista huolella - ja lopputulos puhuu puolestaan.

Kaikki Lagerblad-tuotteet pakastetaan tuoreeltaan. Pakastaminen tuo helpotusta tuotteiden säilyttämiseen ja tekee loppukäyttäjälle tuotteen käyttämisestä helpompaa. Vain lämmitys ja tuotteet ovat valmiita tarjottaviksi!

Tuotantolaitoksemme edustaa alan uusinta teknologiaa ja turvallisuutta, reseptiikkamme ammennetaan klassisen keittiön parhaimmistosta. Aidon tuotteen lisäksi ylpeytemme aihe on motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Arvostamme henkilökuntamme sitoutumista ja pysyvyyttä keskeisenä elementtinä kyvyssämme tarjota asiakkaillemme Lagerbladin laatutuotteita.

Suomi