Itämeripäivän erikoisuus
Itämeripäivän kunniaksi suunnittelimme maukkaan kala-annoksen, jossa olemme käyttäneet meidän ruisjauhotettua särkipihviä.
Meillä on ollut ilo olla mukana John Nurmisen Säätiön lähikalahankkeessa, joka pyrkii tervehdyttämään Saaristomerta poistamalla merestä ravinteita särkikalaa kalastamalla.
Näin tuotetaan eettistä lähiruokaa ja edistetään sivurooliin jääneen hyvän kotimaisen särjen käyttöä suurkeittiöissä.
Särkipihvi sopii mm lounaspöytään, burgereihin sekä grillattavaksi. Pelastetaan Itämeri yhdessä!
Kesän grillivinkit
Äitienpäivämenu
Jakso 2 Mesupulla eli Lihapulla keittiömestareiden tapaan osa 1
Jakso 2 Mesupulla osa 2
Tekemisen helppous
VINKKIKEITTIÖ PILOTTIJAKSO
Jakso 1 Haukikvenelli osa 1
Jakso 1 Haukikvenelli osa 2