Viikon vinkki | Lagerblad Foods

Viikon vinkki

UUSIA VINKKEJÄ ARKEEN

Tervetuloa seuraamaan Lagerblad Foodsin ja Sannan Ruokakassin yhteistä viikon resepti / vinkki sivustoa. Laura ja Toni tekevät joka viikko reseptiikkaa Sannan Ruokakassia varten ja tästä tuli ajatus, että jaamme viikottain yhden herkullisen reseptin / vinkin.

Kievin kanapihvi, perunamuusi ja vihreät pavut

Joulukiireitä helpottaa, kun saa laittaa uuniin Lagerbladin pikku tonttujen tekemiä Kievin kanamurekepihvejä. Valmista niiden seuraksi yksinkertaiset lisäkkeet: hyvä perunamuusi ja vihreät pavut. Jos haluat tarjota varaslähdön jouluherkutteluun, viimeistele annos lusikallisella valkosipuli-persiljavoita.
Tämän ja muita joulun ajan reseptejä löydät myös Sannan Ruokakassista: sannanruokakassi.fi

Katso resepti tästä!

Possupyörykät aasialaisessa kastikkeessa

Taidamme jättää Lagerbladin joululounaalla väliin kinkut ja laatikot – niitä ehtii tällaisena kotoiluajan jouluna valmistaa varsinaisiksi juhlapyhiksi. Nyt kaipaamme arkeen säväytystä, ja tarjoamme perinteiset possupyörykät maukkaassa aasialaisessa kastikkeessa. Kun annokseen kuuluu vielä reilu satsi kasviksia ja kuohkeaa jasmiiniriisiä, jää koronastressi kakkoseksi.
Tämän ja muita joulun ajan reseptejä löydät myös Sannan Ruokakassista: sannanruokakassi.fi

Katso resepti tästä!

Penne Arrabiata chorizopyöryköillä ja paprikalla

Lagerbladilla pidetään yllä lämmintä pikkujoulutunnelmaa – kaikesta huolimatta! Mausteiset chorizo-possupyörykät heitetään hyvään pastakastikkeeseen ja viskotaan perään vielä chiliä sietokyvyn mukaan. Tuloksena on mahtava Arrabiata, joka viimeistellään tietysti parmesaanilla. Tästä ei joulukuinen ateria parane.
Tämän ja muita alkutalveen sopivia reseptejä löydät viikoittain myös Sannan Ruokakassista: sannanruokakassi.fi

Katso resepti tästä!

Haukipihvit kermamuhennettujen juuresten ja omenan kera

Omena tuo mukavan jouluisen vivahteen kermamuhennettuihin juureksiin, ja makupaletti osuu täydellisesti yksiin Lagerbladin haukipihvien kanssa. Annos sopii tarjolle tällaisenaan, mutta tarjolle voi valmistaa toki myös perunamuusin.
Tämän ja muita terveellisiä, herkullisia ja kauteen sopivia reseptejä löydät viikoittain myös Sannan Ruokakassin valikoimasta: sannanruokakassi.fi

Katso resepti tästä!

Falafel-pihvit ja kevyt kukkakaalitabbouleh

Ota lentävä matto Arabian niemimaalle! Lagerbladin falafel-pihvit tarjotaan tällä viikolla sitruunaisen ja yrttisen tabbouleh-salaatin kanssa. Perinteisessä libanonilaisessa tabboulehissa käytetään bulgur-vehnää, mutta tässä reseptissä se korvataan muruiksi leikatulla ja kevyesti paistetulla kukkakaalilla.
Tämän ja muita terveellisiä, herkullisia reseptejä löydät viikoittain myös Sannan Ruokakassin valikoimasta: sannanruokakassi.fi

Katso resepti tästä!
Suomi