Till våra kunder och partners:
Lagerblads Foods AB stärker säljorganisationen och fördjupar samarbete med Sales
Support för ökad kundservice och fortsatt tillväxt i Sverige
Lagerblad Foods AB etablerades 2014 med mål att erbjuda frysta, färdiglagade
matkomponenter med smak av hemlagat och hög kvalitet. Sedan start har bolaget växt
snabbare än marknaden, och har lanserat välmottagna vegetariska och även traditionella
kött- och fiskprodukter på Food Service marknaden i Sverige.
Vi ser med tillförsikt på framtiden, trots de för närvarande utmanande tiderna. Bolaget
har en långsiktig inriktning i Sverige och bedömer att det finns stor potential att växa
ytterligare med premiumlösningar till befintliga och nya kunder.
För att stärka den egna säljorganisationen välkomnar vi nu varmt försäljningschef EwaLotte Hoffsümmer och försäljare Magnus Borgenstrand till organisationen.
Ewa-Lotte Hoffsümmer tillträder 2. maj 2020 som försäljningschef med övergripande
ansvar för försäljning, nyckelkunder samt koordination av samarbetet med Sales
Support. Försäljare Magnus Borgenstrand väntas tillträda i början av juni 2020, med
fokus på att fortsätta bearbeta, stötta och analysera möjliga affärer.
För att fortsättningsvis stötta tillväxt fördjupas samarbetet med Sales Support AB, där
Sales Support tar en ännu aktivare roll med ökad intensitet på fältet.
Samtidigt vill vi varmt tacka VD Peter Ahlm, som efter fem tillväxtfyllda år nu lämnar
bolaget, välstrukturerat och i skick för fortsatt tillväxt. Peter har tillsammans med
moderbolaget Lagerblad Foods i Finland steg för steg byggt kännedom och nära
relationer till alla Sveriges ledande fullsortiments grossister och många relevanta
kunder, vilket ger goda tillväxtförutsättningar för verksamheten i Sverige. Vi önskar
Peter lycka till och framgång även framöver.
Vi ser förväntansfullt fram emot att betjäna befintliga och nya kunder, i samarbete
med Sales Supports duktiga team.
Mika Lindfors, koncernchef
tfn: +358 40 051 1953
[email protected]
www.lagerbladfoods.se
Lagerblads Foods -koncernen tillverkar och saluför frysta färdiga matkomponenter, främst för Food Service marknaderna i Finland och Sverige. Koncernen erbjuder ett brett produktsortiment, för närvarande tillverkas c. 250 olika vegetariska, kött- och fiskprodukter alla kännetecknade för hög kvalitet och traditionell gastronomi. Koncernen omsätter c. €20 miljoner och har c. 35 anställda. Produktionen sker i Helsingfors.