Reseptit – Kana & Broileri

Makoisat reseptit ja käyttövinkit

Lagerbladin kypsät pakasteet ovat käyttövalmiita. Mausta ja muuntele, vaihtele lisukkeita!
Kanapyöryköitä Laksa

Lagerblad kanapyöryköitä 16 g tuotenumero 5201

Laksaliemi:
1,5 l vettä
0,5 l kookoskermaa
100 g Knorr Kanaliemi professional 800 g
50 g Knorr Curry Puré professional 750 g
15 g Knorr Inkivääri Puré professional 750 g
10 g Knorr Savuchili Puré professional 750 g
3 kpl limenlehteä
1 limenmehu

Lisäkkeet:
500 g keitettyä Knorr nuudeli 3 kg
300 g siivutettua porkkanaa
300 g pakaste herneitä
100 g leikattua kevätsipulia
50 g tuoretta korianteria
1 kpl tuoretta punaista chiliä

Laita liemiainekset kattilaan ja kiehauta. Laita nuudelit, porkkanat, herneet ja kuumat kanapyörykät lautaselle. Kaada kuuma liemi päälle. Tarjoile kevätsipulin, korianterin ja chilien kera.

LÄMMIN BROILER-CAESAR SÄNKKÄRI ( 10:LLE )

Marinoitu ja paahdettu broilerpaistileike 7611 1,2 kg
Maalaisleipä 20 viipaletta
Romaine salaatti 400g
Pekoni viipale 300g (20 viipaletta)
Parmesanlastu 50g
HELLMAN’s Caesarkastike 400g

  • Paahda pekoniviipaleet rapeiksi pellin päällä 160c uunissa
  • Revi pesty romaine salaatti käsin paloiksi
  • Paahda maalaisleipä viipaleet paistinpannulla voi-öljy seoksessa kullanruskeiksi.
  • Kuumenna broilerin paistileikkeet 200C uunissa 14min ja viipaloi
  • Pyöräytä romaine salaatti Caesar kastikkeessa
  • Kokoa lautaselle ja tarjoile lämpimänä
MARINOITU JA PAAHDETTU BROILERIN PAISTILEIKE, INDONESIALAINEN KARAMELLIKASTIKE ( 10:LLE )

Marinoitu ja paahdettu broilerin paistileike 7611 1.8 kg
Kuumenna 200c esilämmitetyssä uunissa 14 – 15 min

Karamellikastike:
Vesi 1 litra
Maizena Tapioka 50g
Fariinisokeri 500g
Valkoviinietikka 4 dl
Knorr Sambal Manis Soija 6 dl
Kanelitanko 2kpl
Tähtianis 2 kpl
Knorr Fond Kana 150g

Sekoita vesi ja Maizena tapioka. Mittaa aineet kattilaan, yhdistä ja kiehauta.

Paahdetut bataattilohkot:
Bataatti punainen 1,2 kg

Leikkaa kuorelliset bataatit isoiksi lohkoiksi Öljyä ja suolaa. Levitä uunipellille ja kypsennä 180c uunissa

Koristele annokset rouhitulla suolapähkinällä ja kevätsipulilla.