Reseptit – Blini, lasagne, piiraat

Makoisat reseptit ja käyttövinkit

Lagerbladin kypsät pakasteet ovat käyttövalmiita. Mausta ja muuntele, vaihtele lisukkeita!
Valurautapannulla paistettu blini siianmäti mousse-täytteellä (10:lle)

Lagerblad buffa blini 50 g tuotenumero 4099

Valurautapannulla paistettuja blinejä 20 kpl

Siianmätimousse valmistus:
Smetanaa 450 g
Siianmätiä valutettuna 150 g
Tilliä hienonnettuna 1 rku
Mustapippuria rouhittuna
Suolaa maustamiseen

Vaahdota kierrevatkaimella smetana kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon siianmäti ja hienonnettu tilli, sekoita varovasti ja mausta suolalla ja pippurilla. Nosta kylmään tekeytymään.

Tarjoilu:
Kuumenna blinit 180c uunissa n. 4 – 6 min niin, että pinta on rapea. Anna jäähtyä hetki, täytä siianmäti moussella ja halkaise blini. Tarjoile voisulan ja hienonnetun punasipulin kanssa.