Henkilökunta - Lagerblad Foods

Henkilökunta

HALLINTO

Mika Lindfors
Toimitusjohtaja

Mika vastaa yrityksemme arkipäivästä, tulevaisuudesta ja menestyksestä.

Heidi Lerche
Markkinointi

Heidin päivät täyttyvät niin yleisistä konttoriasioista kuin markkinoinnin tekemisestä sekä Ruotsin asioiden hoitamisesta.

TUOTANTO JA LAATU

Miika Salonen
Tuotantopäällikkö

Tuotantopäällikkönä Miikan päivät kuluvat niin raaka-aine- kuin henkilöstökysymystenkin parissa. Kahta samanlaista päivää ei taida ollakaan!

Harri Wiksten
Tuotehallintapäällikkö

Harrin vastuulla on hyvin laajasti kaikki tuotehallintaan sekä valmiiden tuotteiden varastointiin liittyvät tehtävät.

Anu Lindeberg
Laatupäällikkö

Anun toiminta-aluetta ovat tuotetietoasiat, tuotteidemme ja raaka-aineiden teknologiseen toimivuuteen ja tuoteturvallisuuteen liittyvät asiat.

TAVARAN VASTAANOTTO, PURKAMINEN JA TUOTTEIDEMME MASSOJEN VALMISTUS

Pekka Hyvärinen
Massaosaston esihenkilö

Pexi on monipuolinen osaaja, jonka vastuulla on tuotantomme alkupään toiminta porukkansa kanssa ja samalla hän tilaa tarvittavat raaka-aineet tuleville tuotantoviikoille sovittujen suunnitelmien mukaan. Siviilissä musiikki kuuluu arkeen ja juhlaan.

Ivar

Ivarin vastuulla on raaka-aineiden vastaanotto ja purkaminen. Ivar on tarkka kaveri ja tekee hommansa hymyssä suin.

Antti

Osaava ja taidokas massamies. Soittaminen ja musiikin tekeminen veressä myös.

Efe

Aina positiivisen Efen vastuulla on lihan, kalan ja broilerin jauhaminen.

Max

Max vastaa tavaranvastanotosta ja niiden tarkistamisesta sekä varastojemme järjestyksestä ja siisteydestä.

Qiao

Qiao on meidän joka paikan höylä, taitaa sekä jauhamisen että massojen tekemisen.

Sauli

Pohojammaan vahvistus massatiimiin! Saulin vastuulla on massojen sekoitus sekä muut osaston tehtävät. Hämmentää siviilissä basson varressa.

Andrei

Andrei sekoittelee lihamassat, kasvismassat sekä makkarat ja taikinat. Hyvällä boogiella tietenkin!

TUOTTEIDEN PAISTAMINEN JA PAKASTAMINEN

Samuel Jyvä
Prosessiosaston esihenkilö

Samppa vastaa käytännössä tuotteittemme kypsennysprosessista ja osaston arjen sujuvuudesta, sekä antaa osaamistaan ja näkemystään tuotekehitykseen - runsaalla käytännön kokemuksella. Yhdessä Harrin, Pexin ja Marjon kanssa hän vastaa tuotannonsuunnittelustamme, jotta tuotteemme ovat oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan saatavilla yhteistyökumppaneillemme.

Arttu

Prosessivastaava/kokki Arttu on meidän kokenein kaverimme uunien ja valurautarautapannujen ääressä ja sydän sykkii niin Lagerbladille kuin HIFK:lle.

Stenkka

Kokemusta alasta on paljon ja se näkyy päivittäisessä työssä eli hommat hallussa. Turun lahja elintarvike historialle.

Vitali

Vitali on osaava nuorimies, joka vastaa tuotteidemme kypsentämisestä enimmäkseen iltavuorossa.

Marema

Ahkera ja iloinen Marema paistaa tuotteita ammattitaidolla. Myös tanssiliikkeet hallussa.

Sami

Nuori, energinen ja oma-aloitteinen Sami tuo paisto-osastolle positiivista fiilistä ja osaamista. Ei ole häpeä olla nopea :)

Juha

Elintarvikealan ammattilainen 10v. takana 60v. edessä. Työturvallisuus ja työhyvinvointi kuuluu Juhan vahvuuksiin työpaikalla. Juha on sosiaalinen mukava kaveri!

Jussi J.

Energinen Jussi on monipuolinen asiantuntija mikä näkyy myös työnkuvassa. Jussin työviikko alkaa paisto-osastolla tuotteiden valmistuksella ja jatkuu tuotehallinnassa tuotevastaavana.

Eino

Täytettyjen tuotteidemme sielu syntyy Einon kautta. Eino on reipas ja mukava työkaveri. Työt sujuvat vauhdikkaasti eteenpäin Mitäs sitten tehdään -meiningillä.

Antti K.

Antti on osastomme rookie. Antti on rauhallinen ja tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen. Tuotetuntemusta ja työkokemusta tulee joka päivä enemmän!

PAKKAAMO JA LOGISTIIKKA

Marjo Voivalin
Pakkaamon ja lähettämön esihenkilö

Marjo vastaa pakkaamosta ja logistiikasta. Yhdessä Harrin kanssa hän toteuttaa tuotannonsuunnittelumme, jotta tuotteemme ovat oikeassa paikassa ja oikeaan aikaan saatavilla. Myös asiakaspuhelut ovat osa päivittäistä arkea.

Eeli
Logistiikkakoordinaattori.

Eeli käsittelee myyntitilauksia ja lähettää valmiit tuotteet lavoilla maailmalle. Suunnittelee yhdessä Harrin kanssa tuotteiden toimitukset oikeisiin varastoihin oikeaan aikaan.

Jussi S.

Pakkaamon kone-ekspertti ja logistiikan apumies. Jussi ja Eeli tuuraavat Marjoa tämän poissa ollessaan. Nopeampi kuin salama liikkeissään, mies paikallaan.

Roope

Roope tuo hyvällä huumorillaan positiivista fiilistä pakkausosastolle.

Eeva

Energinen ja aina iloinen Eeva hoitaa enimmäkseen tuotteiden pakkauksen molemmilla linjoilla. Eeva on kokenut työntekijä ja auttelee useissa eri työtehtävissä ja tämän lisäksi hän toimii laatuvastaavana.

Swati

Positiivinen asenne! Innokas oppimaan uutta!

Aino

Aino on ahkera pakkaaja, joka hoitaa työnsä tunnollisesti.

Kari

Kari työskentelee enimmäkseen logistiikassa Eelin ja Jussin kanssa, mutta auttelee myös välillä pakkaamossa.

MYYNTI JA TUOTEKEHITYS

Timo Luotonen
Johtaja
Tuotekehitys & Kumppanuus
Keittiömestari

Lagerbladin alkuperäiskalustoa, vuodesta 1999. Timon vastuulla on tuotekehityksemme yhdessä tuotekehitystiimimme kanssa. Timo luo tuotteillemme sielun ja rakenteen. Hän tekee myös tiivistä tuotekehitysyhteistyötä Horeca-ketjuasiakkaidemme kanssa.

Toni Skog
Keittiömestari

Toni tuo meille vahvaa osaamista keittämiseen ja uusia ideoita tuotekehitykseemme. Yhdessä Timon kanssa he luovat meille uusia tuotteita asiakkaiden tarpeisiin. Tonin työnkuvaan kuuluu myös asiakaskäynnit yhdessä myyyntikentän kanssa, asiakkaiden tarpeita ja toiveita kuunnellen.

Nicklas Grundström
Avainasiakaspäällikkö, Keittiömestari
Myynti & tuotekehitys

Nicklaksen työtehtäviin kuuluu vastata myynnistä ja sen kehittämisestä Etelä ja Kaakkois-Suomessa. Lisäksi hän tukee Ruotsin toimintaa erilaisissa tehtävissä.

Tanja Eloranta
Myyntipäällikkö

Tanjan vastuulla ovat nimetyt ketjuasiakkaat. Samalla hän toimii vähittäiskaupan ja Horeca-asiakkaiden yhteistyökumppanina Helsingissä, Uudellamaalla ja Lounais-Suomessa.

Jaana Lindström
Aluepäällikkö

Jaanan työtehtäviin kuuluu vastata myynnistä ja sen kehittämisestä horeca- ja kuntasektorille sekä vähittäiskaupoille Pirkanmaan, Pohjanmaan, Keski- sekä Itä-Suomen alueilla.

Mika Kiviniemi
Avainasiakaspäällikkö, Keittiömestari

Mikan työtehtäviin kuuluu vastata myynnistä ja sen kehittämisestä horeca- ja kuntasektorille sekä vähittäiskaupoille Pohjois-Suomen, Pohjois-Pohjanmaan sekä Kainuun alueilla.

RUOTSI

Ewa-Lotte Hoffsümmer
Myyntipäälikkö

Olemme perustaneet tytäryhtiön Ruotsiin syksyllä 2014 ja toiminta siellä on aloitettu tammikuussa 2015.

Magnus Borgenstrand
Myynti- ja tilauskoordinaattori

Suomi

Charter Oak - Welcome is an amazing banking institution. They offer some of the best interest rates and have an attentive customer service team. I have been with them for a few years now and they always make sure to go above and beyond my needs. Highly recommended!