Ajankohtaista

elokuu 16, 2018

Saaristomeren särkeä lautaselle!

Kuluneen vuoden aikana olemme saaneet olla mukana hienossa hankkeessa. John Nurmisen Säätiön lähikalahankkeen tavoitteena on parantaa Saaristomeren tilaa poistamalla merestä merkittävä määrä ravinteita särkikalaa kalastamalla. Hanketoiminta […]
elokuu 14, 2018

Menestyksen resepti: elä ajassa aistit auki

Lagerblad Foodsilla asiakkaan kuunteleminen on kaiken A ja O Mitä yhteistä on ruoalla ja vaatteilla? Paljonkin. Molemmat ovat päivittäisiä välttämättömyyksiä. Molemmissa kuluttaja kaipaa vaihtelua: joka päivä […]
huhtikuu 24, 2018

Lagerblad Foods 20 -vuotisjuhlat

Kiitos Teille kaikille, jotka olitte mukana viettämässä ikimuistoista iltaamme! Haluamme vielä kiittää kaikkia, jotka osallistuivat juhlien järjestelyihin: Ravintola Juuri Sakari Kuosmanen Trubaduuri Upi Helsinki Distilling Company […]
huhtikuu 24, 2018

Lagerblad Foods Oy on mukana Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa

Tuotteemme ovat mukana Suomalaisen Työn Liiton ja Avainlippu-yritysten Onhan siinä Avainlippu -kampanjassa. Kampanjan myötä haluamme muistuttaa kotimaisen työn merkityksestä tuotteidemme taustalla. – Lähdimme mukaan kampanjaan, koska […]