Sannan Ruokakassi ja Lagerblad Foods - Lagerblad Foods

Sannan Ruokakassi ja Lagerblad Foods

Kotimainen Lagerblad Foods on ostanut Sannan Ruokakassin

Food service -alalla tunnettu toimija aikoo myydä ruokaa suoraan kotiin

Kotimainen horeca-alan toimija Lagerblad Foods on ostanut heinäkuussa 2020 Sannan Ruokakassista vastaavan, kotiin kuljetettavien ruokakassien edelläkävijän Keittiökaveri Oy Ab:n. Kotimaiset toimijat rakentavat yhteisten arvojen pohjalta tuttuun ruokakassipalveluun jotain Suomen mittakaavassa täysin uutta, jonka tavoitteena on tehdä arkiruokailusta helpompaa ja maukkaampaa kuin koskaan aikaisemmin.


Yhteistyön kautta Lagerbladin kattava, noin 250 tuotteen valikoima ja Sannan Ruokakassin menestyksellinen online-palvelu yhdistetään arkea helpottavaksi ratkaisuksi, joka vastaa kuluttajien muuttuneisiin tarpeisiin. “Arjen helpottaminen ei enää välttämättä tarkoita reseptien ja raaka-aineiden toimittamista kotiin. Samalla kotitekoisuus terminä ei enää tarkoita sitä, että jokainen porkkana on pilkottava itse. Asiakkaat kaipaavat nyt nopeampia mutta silti terveellisiä ja helppoja ratkaisuja arkeen, ruoan makua ja tekemisen tuntua unohtamatta,” Lagerblad Foodsin toimitusjohtaja Mika Lindfors kertoo.

Kaupan sinetöi yhteinen arvomaailma. Molemmille yrityksille kuin kotona valmistettu ja ekologisesti tuotettu, maukas ruoka on toiminnan ytimessä. Erityisesti vastuullisuus korostuu ruokakassin kehityksessä: yhteistyön tavoitteena on luoda palvelu, joka tekee tietoiset valinnat jokaisesta raaka-aineesta kuluttajan puolesta.

“Sannan Ruokakassi on aina ollut edelläkävijä Suomessa. Kun saavuimme markkinoille 9 vuotta sitten, olimme konseptina täysin uudenlainen. Nyt olemme taas tutun kysymyksen äärellä: miten voimme luoda kuluttajille jotain uutta ja mielenkiintoista? Yhdistämällä voimavarat pystymme luomaan ratkaisuja, jotka raivaavat tien täysin uudenlaisille ruokakasseille Suomessa”, Sannan Ruokakassin toimitusjohtaja Susanne Lindroos kertoo.

 

Tietoa Lagerblad Foods Oy:sta:
Lagerblad Foods -konserni valmistaa ja myy pakastettuja, valmiita ruokakomponentteja pääasiassa Food Service -markkinoilla Suomessa ja Ruotsissa. Yrityksen laajaan tuotevalikoimaan kuuluu tällä hetkellä noin 250 erilaista kasvis-, liha- ja kalatuotetta, joista jokaiselle ominaista on korkea laatu, maku ja perinteinen gastronomia. Konsernin liikevaihto on noin 20 miljoonaa euroa, ja sillä on noin 35 työntekijää. Tuotanto tapahtuu Helsingissä.

Tietoa Keittiökaveri Oy Ab:sta:
Vuonna 2011 perustettu, Sannan Ruokakassi-brändin takana oleva Keittiökaveri oli yksi ensimmäisistä tilausruokakasseista Suomessa. Palvelu perustuu haluun helpottaa kiireistä arkea ja tarjota uusia makuelämyksiä kotiovelle toimitettavien reseptien ja raaka-aineiden muodossa.

Lisätietoja medialle antavat:

Susanne Lindroos
Toimitusjohtaja, Keittiökaveri Oy Ab
0405348778

Wilhelm Rosenlew
Hallituksen puheenjohtaja, Lagerblad Foods
0505611184

Suomi