Suomalaisen ruoan päivä 4.9.

4.9.2019 vietetään ensimmäistä suomalaisen ruoan päivää. Suomalainen ruoka on ainutlaatuinen ja maistuva yhdistelmä puhtautta, osaamista ja vastuullisuutta. Hyvää Suomesta -merkkiä käyttävät yritykset ovat sitoutuneet ruokatuotannossaan kotimaiseen raaka-aineeseen ja merkin erittäin tiukkoihin kriteereihin. Hyvää Suomesta on tunnetuin ruoan alkuperämerkki ja yksi arvostetuimmista suomalaisista brändeistä. Hyvää Suomesta on myös merkki kuulumisesta järjestelmään, jossa merkkiä käyttäviä yrityksiä valvotaan tarkastuskäynneillä ja jatkuvalla tuoteseurannalla.

mm. seuraavilla LAGERBLAD FOODS tuotteilla on Hyvää Suomesta -merkki:

  • 4038 Poropyörykkä 16 g – UUTUUS
  • 5251 Juustoinen broilerpyörykkä 16 g – UUTUUS
  • 6812 Broilermurekepihvi Kievin tapaan 140 g
  • 7611 Marinoitu ja paahdettu broilerin paistileike 160200 g
  • 5201 Kanapyörykkä 16 g
  • 7600 Broilerpihvi 40 g
  • 8055 Possukarpalopihvi 40 g – UUTUUS
  • 4006 Lagerwurst 60 g
  • 4010 Lagerwurst 30 g – UUTUUS
  • 8203 Paistettu muikku
  • 8225 Paistettu silakka
  • 8206 Järvikalamureke 700 g
  • 8219 Särkipihvi ruisjauhotuksella 70 g
  • 8216 Silakkamurekepihvi, ruisjauhotettu 70 g
  • 4107 naudan pintapaistettu maksaviipale 80120 g
  • 8050 Perinteinen possupyörykkä 30 g
  • 6039 Nautapulla kotimaisesta lihasta 16 g