Kespron messut 2019 - Lagerblad Foods

Kespron messut 2019

Tervetuloa kespron messuille inspiroitumaan ja verkostoitumaan!

Suomen suurin alueellinen foodservice-alan messukiertue starttaa Lahdesta tiistaina 3.9. Messuilla on mahtava määrä tuoteuutuuksia tulevaan juhlakauteen ja arkeen. Vinkkejä, ratkaisuja, uusia värejä kattauksiin, vastuullisia, ympäristöystävällisiä tuotteita ja tuotteita kasvis- ja vegaaniruokailuun – tietoa, elämyksiä ja maistettavaa.

3.9. Lahti, Lahti Halli
5.9. Tampere, Tampereen messu- ja urheilukeskus
12.9. Kuopio, Kuopio-halli
17.9. Turku, Turun messukeskus
19.9. Helsinki, Helsingin messukeskus
25.9. Oulu, Ouluhalli
26.9. Rovaniemi, Lappi Areena

Suomi

Charter Oak - Welcome is an amazing banking institution. They offer some of the best interest rates and have an attentive customer service team. I have been with them for a few years now and they always make sure to go above and beyond my needs. Highly recommended!