Keittiömestarimme mukana Suomen kokkimaajoukkueen kanssa Luxemburgissa - Lagerblad Foods

Keittiömestarimme mukana Suomen kokkimaajoukkueen kanssa Luxemburgissa

Villeroy & Boch Culinary World Cup -kilpailut järjestettiin 24. – 28.11.2018 kansainvälisessä Expogast – 13th International Trade Show for Gastronomy -tapahtumassa Luxemburgissa.

Suomen kokkimaajoukkue sijoittui kokonaiskilpailun kuudenneksi kokkien maailmanmestaruuskilpailussa Culinary World Cupissa. Hot kitchen -kilpailusarjassa Suomi ylsi upeasti kultatason suoritukseen ja Culinary Art ja Pastry Art -sarjassa hopeatasolle. Hot kitchen -tiimi palkittiin kilpailun päättäjäisissä kultamitalilla.

Kansallisten joukkueiden kilpailussa oli mukana yhteensä 30 maata, josta kokonaiskilpailun voitti Ruotsi, toiseksi tuli Singapore ja kolmanneksi Norja. Loppupisteissä Suomen edelle sijoittuvat Sveitsi ja Hong Kong.

Suomen kokkimaajoukkueen lopulliset pisteet molempien kilpailusuoritusten jälkeen ovat seuraavat:

Culinary Art ja Pastry Art: 87,369/100 pistettä, hopeataso
Hot kitchen: 91,21/100 pistettä, kultataso

Meillä oli kunnia kannustaa myös Fazerin Culinary Team Finland:ia, joka tekee yhteistyötä Suomen kokkimaajoukkueen kanssa. Fazer Culinary Team voitti upeasti hopeaa!

Suomi

Charter Oak - Welcome is an amazing banking institution. They offer some of the best interest rates and have an attentive customer service team. I have been with them for a few years now and they always make sure to go above and beyond my needs. Highly recommended!