Teurastamo ja lähialueen yritykset ovat Lux Helsingin valohaasteen etujoukoissa Flowers Of Life -valoteoksella. - Lagerblad Foods

Teurastamo ja lähialueen yritykset ovat Lux Helsingin valohaasteen etujoukoissa Flowers Of Life -valoteoksella.

Innokkaat valotaiteilijat ovat tervetulleita osallistumaan valohaasteeseen Teurastamon “valopihalla”.

Innokkaat valotaiteilijat ovat tervetulleita osallistumaan valohaasteeseen Teurastamon “valopihalla”.

Teurastamo ja joukko Tukkutorin alueen yrityksiä tarttuivat Lux Helsingin tämän vuoden valohaasteeseen. Sen nimissä Teurastamon pihalle kohoaa Flowers Of Life -kollektiivin näyttävä valoinstallaatio. Tämä ja muut pihan valot ovat kaikkien ilnoa luomalla loistetta pimeään marraskuun puolesta välistä joulukuun tapahtumiin saakka.

Valohaaste on Lux Helsingin lanseeraama näytön paikka, jossa kuka tahansa voi rakentaa oman valoteoksensa omalle pihalle, työpaikalle, kouluun tai vaikka kerrostalon ikkunarivistöön. Tänä vuonna valohaasteen etujoukoissa valon voimaa pimeään ovat tuomassa mm. Amnesty International, Annantalo, Helsingin Kaupunginteatteri ja Kansallismuseo. Haasteeseen voi osallistua jakamalla Instagramissa kuva tai video teoksestaan käyttäen hashtagia #valohaaste. Viime vuonna Valohaasteeseen saatiin noin 400 julkista teosta.

Jos haluaa tuoda oman valoteoksensa Teurastamon pihalle, kannattaa ottaa yhteyttä osoitteeseen: [email protected].

Lue lisää haasteesta ja sen palkinnoista: https://www.luxhelsinki.fi/valohaaste/

Teurastamon valoinstallaation takana on suomalainen UV-valoihin ja kolmiulotteisiin teoksiin erikoistunut Flowers Of Life -ryhmä. 24 eri maassa vieraillut Flowers Of Life tunnetaan monien tapahtumien koristelusta. Kollektiivin teoksia on ollut näytillä Linnanmäen valokarnevaaleilla, Korkeasaaren Kissojen yössä, Slushissa sekä Lux Helsingissä.

TEURASTAMON VALOINSTALLAATIOTA ON TÄHÄN MENNESSÄ TUKEMASSA: Helsingin Kaupunki, Heinon Tukku, Lagerblad Foods, SLO, Kukkatoimitus, Ropakonnokka, Kaivokukka, Olvi ja Merilux.

LISÄTIEDOT: Kristian Schmidt, Teurastamo – [email protected] 050 5256780

Suomi