Menestyksen resepti: elä ajassa aistit auki - Lagerblad Foods

Menestyksen resepti: elä ajassa aistit auki

Lagerblad Foodsilla asiakkaan kuunteleminen on kaiken A ja O

Mitä yhteistä on ruoalla ja vaatteilla? Paljonkin. Molemmat ovat päivittäisiä välttämättömyyksiä. Molemmissa kuluttaja kaipaa vaihtelua: joka päivä ei tee mieli pitää samoja vaatteita tai syödä samaa ruokaa. Molemmissa näkyy vuodenaikojen vaihtelu, ja molemmat muuttuvat vahvasti trendien mukana. Ruokatalon onkin menestyäkseen elettävä ajan hermolla – ja se on Lagerblad Foodsin tärkeimpiä periaatteita.

Pidä aistit avoinna

Miten ruokatalo sitten pysyy ajassa mukana? Lyhyesti sanoen: pitämällä silmät ja korvat auki. Lagerbladilla työ on olennaisesti kumppanuutta, asiakkaan toiveiden kuuntelemista. Vain siten on mahdollista tarjota oikeanlaisia tuotteita – sellaisia joita ruokailijat lautaselleen haluavat. Tässä auttaa myös nopea tuotekehitys: kun kysyntää ilmenee, Lagerblad saa muutamassa viikossa luotua sitä vastaavan tuotteen.

Joulupöytään herkullinen vegaanivaihtoehto: Herne-lanttupihvi 50 g, tilli-fenkolisiemenkastiketta ja säräjuureksia.

Tunnista tarpeet

Asiakkaan kuunteleminen on myös hyvä tapa pysyä perillä suurkeittiöiden ja lounasravintoloiden arjen tarpeista. Kiire ja kustannuspaineet ovat yleisiä huolia. Erityisruokavaliot ovat lisääntyneet, eikä aikaa tahdo löytyä kaiken tekemiseen itse. Pelkkä kasvisvaihtoehto ei enää riitä, on oltava myös vegaanista ja gluteenitonta. Siksi lounasravintolalle on suuri helpotus, kun tarjottavaa voi saada vaivattomasti kypsinä pakasteina – ja järkevään hintaan.

Ajoittain pullonkaulana keittiön puolella on myös ammattitaitoisen henkilökunnan puute. Tässäkin tilanteessa valmiista kypsistä pakasteista on selvää hyötyä: ilman ammattikokkiakin voidaan varmistua siitä, että tarjottava ruoka on aina maukasta ja tasalaatuista.

Uutta syksyn ruokapöytään

Riistakausi tuo oman värinsä myös Lagerbladin tuotekattaukseen. Paikkansa lounaspöydissä ovat jo aiemmin ansainneet muun muassa hirviwallenberg 100 g tai 140 g, riistapyörykkä 30 g ja kasvisruoista halloumi-punajuuripihvi 40 g. Syksyn uutuuksia ovat esimerkiksi poronaperomakkara 30 g, gluteeniton riistapyörykkä 16 g, valurautapannulla paistettu buffablini (n. 50 g), aina maistuva jauhelihalasagne sekä särkipihvi ruisjauhotuksella 70 g – ekologista lähiruokaa parhaimmillaan.

Uusi Buffablini perinteisillä lisukkeilla

Joulu on tietysti sesongeista kaikkein perinnetietoisin. Radikaaleja mullistuksia joulupöydän antimiin ei voi tehdä, mutta mukaan mahtuu aina toki uutuuksiakin. Sellaisia Lagerbladilla ovat muun muassa joulun alusaikaan sopiva muhkean maukas jouluinen possu-mustaherukkapyörykkä 25 g ja kasvisruoan ystäville maistuva herne-lanttupihvi 50 g.

Jouluinen possu-mustaherukkapyörykkä 25 g, mustaherukkakastike, mustaherukka-kermaviili vihmoite ja uuden sadon juurekset

Suomi

Charter Oak - Welcome is an amazing banking institution. They offer some of the best interest rates and have an attentive customer service team. I have been with them for a few years now and they always make sure to go above and beyond my needs. Highly recommended!