Suomi 100 vuotta -juhlatuote on Lagerblad Paistetut silakat - Lagerblad Foods

Suomi 100 vuotta -juhlatuote on Lagerblad Paistetut silakat

Juhlistamme Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä tuomalla markkinoille suomalaisesta silakasta valmistetun juhlatuotteen –  Paistetut silakat. Mikä voisi olla suomalaisempaa kuin perinteinen ruisjauhoissa pyöräytetty ja voissa paistettu kotimainen silakka! Se, että saamme olla mukana viemässä suomalaisuuden sanomaa eteenpäin positiivisessa mielessä, on meille hieno asia. Haluamme olla mukana muistamassa Suomen satavuotista historiaa tämän perinteisen kalaruoan muodossa. Onnea Suomi!

Silakka on mitä parhainta ruokaa meille kaikille. Silakka sisältää paljon terveellisiä omega-3-rasvahappoja, jotka ovat hyväksi sydämelle. Lisäksi suomalaista silakkaa syömällä tuet paikallista elinkeinoa ja suomalaista työtä. Se, että kalasta valmistetaan ennemmin ihmisten ruokaa kuin eläinten rehua, tarkoittaa myös enemmän euroja kalastajan kukkaroon. Silakka onkin kaikin puolin viisas valinta!

Meille Lagerbladilla kotimaisuus on todella tärkeä asia. Olemme täysin kotimainen yritys ja kaikki tuotteemme valmistetaan Suomessa. Käytämme kotimaisia raaka-aineita niin pitkälle kuin mahdollista ja olemme ylpeitä voidessamme käyttää sekä Avainlippua että Hyvää Suomesta -merkkiä tuotteidemme markkinoinnissa.

 

 

Suomi