Herkullista falafelia nyt pyörykän muodossa! - Lagerblad Foods

Herkullista falafelia nyt pyörykän muodossa!

Yksi suosituimmista kasvistuotteistamme on erinomainen Falafelpihvi 60 g. Tästä suosikista löytyy nyt valikoimistamme suupalakokoinen uutuus — Falafelpyörykkä 16 g. Falafelpyörykässä on raikas maku, ja hienoa kirkkaanvihreää väriä se saa tuoreesta persiljasta ja korianterista. Pyörykän pinta on paistettu kullankeltaiseksi ja rapeaksi.

Falafel on kotiutunut suomalaiseen ruokapöytään Lähi-Idästä ja se on saavuttanut viime vuosina suuren suosion lihapullien ja -pihvien vaihtoehtona. Ruokaisat falafelit valmistetaan perinteisesti kikherneistä. Ne sopivat nautittaviksi monenlaisten ruokien kera. Kokeile herkullisia falafel-tuotteitamme burgerissa, wrapissa tai couscousin ja jogurttikastikkeen kera! Tämä kasvisruoka sopii myös vegaaniruokavaliota noudattaville.

 

 

Suomi

Charter Oak - Welcome is an amazing banking institution. They offer some of the best interest rates and have an attentive customer service team. I have been with them for a few years now and they always make sure to go above and beyond my needs. Highly recommended!